Job Center

Een goede vestigingsplek is mede bepalend voor het succes van uw onderneming. U wilt zich immers daar vestigen waar het allemaal gebeurt, waar u de ruimte krijgt om letterlijk en figuurlijk te groeien, waar uw collega’s zitten én waar u uitstekende arbeidskrachten vindt. Bij dat laatste kunt u rekenen op de dienstverlening van JobCenter Greenport Venlo. JobCenter Greenport is de schakel tussen uw organisatie en uw (toekomstige) medewerkers: van inpakker tot teamleider en van logistiek medewerker tot manager.

Wat kan JobCenter Greenport voor u betekenen?

Bij het bemensen van uw organisatie hebt u de keuze uit een groot aantal gekwalificeerde medewerkers. JobCenter Greenport Venlo voorziet uw organisatie snel en soepel van adequate medewerkers voor alle posities in uw organisatie. Door zaken te doen met JobCenter Greenport Venlo bereikt u via één contact het totale arbeidspotentieel. Indien het voor uw organisatie meerwaarde heeft, wordt ook met private partijen gewerkt.
JobCenter Greenport is een samenwerkingsverband van publieke organisaties die actief zijn op de regionale arbeidsmarkt: Werkplein Noord-Limburg, sociale werkvoorzieningsbedrijven en het UWV.

  • Eén partner voor uw totale personeelsvraag.
  • Toegang tot het totale arbeidspotentieel in de regio.
  • Adequate selectie op basis van kennis, ervaring en gedrag.
  • Snelle en soepele invulling van uw vacatures.
  • Effectieve invulling van MVO.

Meer over JobCenter Greenport kunt u vinden in deze leaflet. Dit bestand is te openen indien u in het bezit bent van een programma dat PDF-bestanden kan lezen. Indien u zo’n programma niet heeft, klikt u hier om het te downloaden. Meer informatie is ook te vinden op www.JobCenterGreenportVenlo.nl

Voor de omgeving

Start verlegging achterste Vinkenpeel Lees meer >

Tweets